Управління праці та соціального захисту населення
виконавчий комітет Старокостянтинівської міської ради
Головна Контакти Зворотній звязок

Новини        Категорія:   Офіційно

8 червня міським головою Мельничуком М.С. проведена розширена робоча нарада з питань організації надання населенню міста житлових субсидій та пільг.

 8 червня міським головою Мельничуком М.С. проведена розширена робоча нарада з питань організації надання населенню міста житлових субсидій та пільг. Під час наради розглянуто питання:
1. Про організацію роботи з питань призначення житлових субсидій та пільг у місті. Зміни в Порядку призначення субсидій (доповідала начальник управління соціального захисту населення Шабельник Наталія Іванівна);
2. Про співпрацю комунальних підприємств міста з управлінням соціального захисту населення щодо надання пільг та субсидій. Інформація надана керівниками підприємств "Тепловик", "Водоканал", ЖЕК;
3. Про організацію обміну інформацією із відділом з питань реєстрації місця проживання виконавчого комітету міської ради (доповідала начальник відділу Іванощук Олена Петрівна).
За результатами роботи міським головою дані доручення керівникам структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради та підприємств надавачів послуг.





При використанні матеріалів Сайту на інших веб-ресурсах
обов'язковим є посилання із зазначенням джерела

Старокостянтинів © 2016 рік


Платформа XClin