Управління праці та соціального захисту населення
виконавчий комітет Старокостянтинівської міської ради
Головна Контакти Зворотній звязок

Новини        Категорія:   Офіційно

Відпочинок в «Артеку» у 2021 році

 Відпочинок в міжнародному дитячому центрі «Артек» актуальний в любу пору року. Це ще раз підтвердили учні Старокостянтинівського ліцею імені М.С.Рудяка Бродські Богдан та Максим, які в червні цього року за направленням управління соціального захисту населення виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради побували в цьому мальовничому та сповненому цілющою атмосферою хвойних насаджень дитячому закладі оздоровлення та відпочинку. 
 Кожна зміна в таборі неповторна і запам’ятовується по – своєму… Проте це завжди цікаве дозвілля, набуття і застосування на практиці лідерських якостей, зустріч з відомими людьми, а також плавання в басейні, купання в озері, катання на велосипедах і веслування на каяках, спостереження за природою, пізнавальні експедиції та лабораторні експерименти за участю відомих вчених і досвідчених практиків. Відвідування столиці нашої Батьківщини — Києва. Золоті ворота, Хрещатик, Софійський і   Михайлівський собори, Майдан…полонили серце Богдана та Максима і усіх дітей, кому пощастило відпочивати в Артеку.
 От і 5-а зміна в таборі вдалася на славу! Сповнені енергії, добре відпочилі, з масою вражень, спогадів і друзів, перемог і відзнак повернулися хлопці додому. А всього цього року в  Артеку побувало 7 старокостянтинівців. Це –  діти з багатодітних і малозабезпечених сімей, дитина — сирота, діти учасників бойових дій.
 Список може бути поповнений бажаючими відвідати табір в 2021 році! Для цього батькам, або особам, які їх замінюють, необхідно звернутися у відділ координації суб'єктів, що надають соціальні послуги управління соціального захисту населення (тел. 3-00-15).
 Попереду зміни з осінніми яскравими кольорами, зимовою казкою і Різдвяними пригодами, з весняними сюрпризами та літнім розмаїттям!

ДЕТАЛЬНІШЕ ТУТ.





При використанні матеріалів Сайту на інших веб-ресурсах
обов'язковим є посилання із зазначенням джерела

Старокостянтинів © 2021 рік


Платформа XClin