Управління праці та соціального захисту населення
виконавчий комітет Старокостянтинівської міської ради
Головна Контакти Зворотній звязок

Новини        Категорія:   Діяльність

Координаційна рада з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку … 19.07.2023

19 липня 2013 року управлінням соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради проведено засідання координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми, на якому були присутні представники сектору дільничних інспекторів міліції, сектору карного розшуку, кримінальної міліції у справах дітей Старокостянтинівського РВУМВС України в Хмельницькій обл., управління соціального захисту населення, служби у справах дітей, відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради, міського Центру соціальних служб для сім"ї, дітей та молоді, міського кризового центру та депутати міської ради. 
 

Проводила засідання начальник управління соціального захисту населення, заступник голова координаційної ради Шабельник Н.І.
На розгляд членів координаційної ради було винесено чотири питання, а саме:
«Про здійснення соціальної роботи з сім’ями, які перебувають в складних життєвих обставинах за І півріччя 2013 року»,
«Про затвердження банку даних сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах»,
«Про проведення профілактичної роботи з членами сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах та знаходяться під соціальним супроводом»,
«Про проведені заходи на виконання Державної цільової програми протидії торгівлі людьми на період до 2015року». 

Про здійснення соціальної роботи з сім’ями, які перебувають в складних життєвих обставинах за І півріччя 2013 року, про затвердження банку даних сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах та про проведення профілактичної роботи з членами сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах та знаходяться під соціальним супроводом звітували начальник відділу соціальної роботи центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Третяк Л.Б. та начальник відділу координації суб’єктів, що надають соціальні послуги управління соціального захисту населення Бузинарчук В.О.

На засідання координаційної ради були запрошені представники сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, обговорені ситуації, які склалися в даних сім’ях та розроблені індивідуальні плани роботи щодо вирішення наявних проблем та подолання кризових ситуацій.
 
Інформацію про проведені заходи на виконання Державної цільової програми протидії торгівлі людьми на період до 2015 року надали директор міськрайонного центру зайнятості Коханський М.М., завідувач сектору сімейної політики відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій населення та сімейної політики управління соціального захисту населення Будашкіна І. М. 
 
За результати обговорення по всіх питання прийнято відповідні рішення.



При використанні матеріалів Сайту на інших веб-ресурсах
обов'язковим є посилання із зазначенням джерела

Старокостянтинів © 2016 рік


Платформа XClin