Управління праці та соціального захисту населення
виконавчий комітет Старокостянтинівської міської ради
Головна Контакти Зворотній звязок

Новини        Категорія:   Діяльність

Ходить по Землі Святий Миколай!

 Вже сьогодні управлінням соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради розпочато цикл заходів з нагоди святкування новорічних свят. П'ятдесят діток — найменших жителів міста побували у чарівній казці, мали змогу розважитись, позмагатись, посмакувати смачним обідом та отримати солодощі. 
 Чотирнадцятий рік поспіль безкорисно, доброзичливо та від щирого серця дарує свято для дітей голова благодійного фонду “Чужих дітей не буває”, приватний підприємець, просто людина з відкритою душею та величезним серцем Іван Володимирович Антонюк. До свята активно долучився   Центр  дитячої творчасті (директор Лариса Шерстобітова).
 Найцінніше, що є у нас - це наші діти. Теплом зігріваються серця, коли посміхається наша малеча, коли вона щаслива і здорова. Приємно дарувати дітям радість і веселощі. Цьогоріч за ініціативи міського голови Миколи Мельничука за кошти бюджету Старокостянтинівської міської громади до новорічних та різдвяних свят придбані та будуть роздані новорічні подарунки для дітей пільгових категорій. 
 
 
 



При використанні матеріалів Сайту на інших веб-ресурсах
обов'язковим є посилання із зазначенням джерела

Старокостянтинів © 2021 рік


Платформа XClin