Управління праці та соціального захисту населення
виконавчий комітет Старокостянтинівської міської ради
Головна Контакти Зворотній звязок

Новини        Категорія:   Діяльність

Старокостянтинівська міська територіальна громада приєдналася до обласної інформаційної акції «Хода за свободу» з нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми, який відзначають 18 жовтня.

 Акція спрямована на підняття рівня обізнаності населення щодо проблеми торгiвлi людьми, поширення важливої інформації про тенденції її розвитку та небезпеку, яку вона становить. 
 Хода за свободу проходить кожного року, за виключенням 2020 року, В Україні акція проведена вже всьоме, кожного разу об’єднуючи небайдужих людей з різних куточків країни. У попередні роки завдяки партнерству з Міністерством соціальної політики акція набула національного масштабу та проходила у більшості обласних центрів України. 
 Цей захід не є протестом, це мовчазна і мирна хода, яка проходить на захист мільйонів чоловіків, жінок та дітей, які зараз знаходяться у рабстві. Цього року до акції долучилася Старокостянтинівська міська територіальна громада.
 Серед учасників заходу: працівники управління соціального захисту населення, представники міського Кризового центру, Регіонального центру раннього розвитку дитини, Центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю, Територіального центру соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг), Старокостянтинівської міськрайонної філії Хмельницького обласного центру зайнятості.
 Учасники Ходи хотіли проінформувати та привернути увагу до проблеми торгівлі людьми в Україні, про небезпеку потрапляння у ситуацію торгівлі людьми, її основні форми та способи втягнення в експлуатацію.
 Учасники заходу були у чорному одязі та з чорними парасольками.








При використанні матеріалів Сайту на інших веб-ресурсах
обов'язковим є посилання із зазначенням джерела

Старокостянтинів © 2021 рік


Платформа XClin