Управління праці та соціального захисту населення
виконавчий комітет Старокостянтинівської міської ради
Головна Контакти Зворотній звязок

Новини        Категорія:   Діяльність

Попереджений – значить захищений

 
17 лютого 2021 року управлінням соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради спільно з працівниками Старокостянтинівської міськрайонної філії Хмельницького обласного центру зайнятості проведений інформаційний семінар «Попереджений – значить захищений» для осіб, які перебувають на обліку в пошуках роботи.
Зустріч проведена з метою підвищення рівня поінформованості учасників заходу про причини торгівлі людьми та про те, яким чином убезпечити себе від потрапляння до тенет торгівців людьми, що є важливим в попередженні поширенні цього явища.
Багато українських громадян одержують пропозиції працювати або навчатися за кордоном. На жаль, не завжди такі пропозиції закінчуються на користь заробітчан.
Головний спеціаліст відділу координації суб'єктів, що надають соціальні послуги Леся Заграюк надала інформацію щодо злочинів, пов’язаних із торгівлею людьми, та механізмів протидії їм, правила виїзду за кордон. 
Заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Старокостянтинівської міськрайонної філії Хмельницького обласного центру зайнятості Ірина Якимчук інформувала осіб, які перебувають у пошуках роботи щодо основних ризиків нелегальної трудової міграції, порушення прав людини, примусової праці, торгівлі людьми. 
По завершенню заходу обговорено алгоритм дій на випадок потрапляння у рабство та роздано учасникам семінару інформаційні матеріали з контактами установ, до яких можна звернутись у разі виявленого факту торгівлі людьми. 
У заході взяло участь 5 осіб. 



При використанні матеріалів Сайту на інших веб-ресурсах
обов'язковим є посилання із зазначенням джерела

Старокостянтинів © 2021 рік


Платформа XClin