Управління праці та соціального захисту населення
виконавчий комітет Старокостянтинівської міської ради
Головна Контакти Зворотній звязок

Новини        Категорія:   Діяльність

25 червня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради

 
 
Заслухано інформацію начальника управління соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради Наталії ШАБЕЛЬНИК про організацію роботи управління соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради щодо надання населенню міста пільг та субсидій на відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг.
У 2019 році 7895 домогосподарств міста користувалися пільгами та субсидією на житлово-комунальні послуги. Загальна сума призначень становила понад 84 млн. грн.
На опалювальний період 2019-2020 рр. житлова субсидія призначена для 4854 домогосподарств міста, з них у готівковій формі 4550 і 304 у безготівковій.
Протягом 2019 року та першого кварталу поточного року здійснено 13 масових перерахунків у зв'язку із зміною тарифів.
Загальна сума нарахування за 2019 рік становить 57 млн. 230 тис. грн.
Вже за чотири місяці поточного року нараховано субсидій на суму 23 млн. 849 тис.500 грн.
Пільги на оплату житлово-комунальних послуг у минулому році отримували 3 тисячі осіб, яким було нараховано та відшкодовано 27 млн. 453 тис.грн.
Протягом 2020 року надано пільг на житлово-комунальні послуги на суму - 13 млн. 054 тис. грн., з них: в безготівковій формі - 6млн. 496тис. 445грн., в готівковій - 6млн. 557 тис. 492 грн.
 
У зв'язку зі змінами у нормативно-правових актах виконавчим комітетом в новій редакції утворено комісію щодо розгляду заяв членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), померли, та осіб з інвалідністю про призначення грошової компенсації та комісію щодо розгляду заяв внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, про призначення грошової компенсації.
 
Відповідними рішеннями виконавчого комітету внесені зміни до посадово-штатної структури управління соціального захисту населення та надано дозвіл на укладання та підписання договору купівлі-продажу квартири, співвласницею якої буде малолітня.



При використанні матеріалів Сайту на інших веб-ресурсах
обов'язковим є посилання із зазначенням джерела

Старокостянтинів © 2019 рік


Платформа XClin